Online nyerőgépek

Manapság már nem szükséges elmenned egy kaszinoba ahhoz, hogy nyerőgépezzél. A világ legkülönbözőbb nyerőgépeit mind megtalálhatod online, a legizgalmasabb jackpot és bónusz nyereményekkel. Az alacsony tétek és a hatalmas nyeremények teszik a nyerőgépeket a legnépszerűbb online játékokká. Amennyiben növelni szeretnéd a nyerési esélyeidet, próbáld ki a nyerőgép stratégiák valamelyikét. OnlineKaszino.hu kiválogatta neked a legjobb online nyerőgépeket.

Mega Joker

Mega Joker
  • 100% üdvözlő bónusz
  • 3 tárcsa és 5 nyerő sor
  • A jackpot akár 14,9 millió Ft

CsillagCsillagCsillagCsillagCsillag (4) Mega Joker leírások

Mega Fortune

Mega Fortune
  • 100% üdvözlő bónusz
  • 5 tárcsa és 25 nyerő sor
  • Rekord jackpot: 5,2 milliárd Ft

CsillagCsillagCsillagCsillagCsillag (6) Mega Fortune leírások

Nyerőgépek Leírása

Az itt bemutatott nyerőgépekkel mind játszhatsz, ha ellátogatsz az Unibet Kaszinó oldalára.

Cosmic Fortune

Cosmic Fortune kisA Cosmic Fortune egy földönkívüli jackpotos nyerőgép legalább öt jackpottal, amelyből három földöntúli nyereményt halmozódó jackpot.

Go Bananas

Go bananas smallUgrálj liánról liánra a Go Banans videonyerőgépben, és nyerj akár 140.000 érmét a vadmajom-szimbólumokkal.

Arabian Nights

Arabian Nights logoAz Arabian Nights népszerű arab témájú nyerőgép ingyenes forgatással és halmozódó jackpottal.

Wonky Wabbits

Wonky wabbits logoA Wonky Wabbits egy éhes nyulakkal teli veteményesben játszódik. Akár 390.000 érmét is nyerhetsz.

Twin Spin

Twin Spin logoPróbáld ki a Twin Spin videonyerőgépet, hogy akár 270.000 érmét nyerhess az ikerkerék-funkció segítségével.

Gonzo’s Quest

Gonzo's Quest logoA Gonzo’s Quest videonyerőgép egy El Doradóba irányuló expedíció köré épül. A lavinafunkcióval tíz ingyenes esés nyerhető.

Starburst

Starburst logoA Starburst videonyerőgép színes gyémánt szimbólumai hatalmas nyereménnyel kecsegtetnek.

300 Shields

300 Shields logoLegyél harcias gladiátor és próbáld ki ezt a klassz nyerőgépet. 25 nyerő sor van, a legkisebb tét 0.01€. Nyerd meg a téted 300-szorosát!

Alien Robots

Alien Robots logoEz a nyerőgép az űrbe kalaúzol el, ahol a legkülönfélébb lényekkel fogsz találkozni. Nyerj akár 484,700€ -t.

Boom Brothers

Boom Brothers logoCsatlakozz a Boom Brothers-höz és keresd velük az aranyat a bányában. A játékban 20 nyerősor van, a jackpot összege elérheti a 11,250€-t.

Chests of Plenty

Chests of Plenty logoA Chest of Plenty-vel te is kincsre lelhetsz. A bónusz körben akár 500,000€ is ütheti a markodat.

Egyptian Heroes

Egyptian Heroes logoAz Egyptian Heroes helyszíne Egyiptom. Nyerj 50,000€-t a nyerő sorok, bónusz szimbólumok és az arany nyerő sor segítségével.

Flowers

Flowers logoJátssz ezzel a nyári nyerőgéppel és nyerj akár 37,500€-t! 30 nyerő soron játszhatsz, és összesen 30 ingyen pörgetést nyerhetsz.

Hitman

Hitman logoEz az izgalmas nyerőgép a Hitman című filmen alapul. Játssz összesen 15 nyerő soron és nyerd meg a az óriási 270,000€ nyereményt.

Jack Hammer

Jack Hammer logoA Jack Hammer képregény szerinted is óriási volt? Akkor próbáld ki nyerőgépen is. Bónuszmódban meg is háromszorozhatod pénzed.

Leprechaun’s Luck

Leprechaun's Luck logoA Leprechaun’s Luck nyerőgépen tiéd lehet egy hatalmas zsák arany. A két bónuszjátékban a jackpot értéke elérheti a 100,000€-t!

Tiki Wonders

Tiki Wonders logoEz a hawai nyerőgép két jackpottal vár: az úgy nevezett ‘wonder ‘ jackpottal (50,000€), és a mega jackpottal (100,000€).